Selamat Datang...

About Me

My photo
Seorang hamba Allah yg cuba mencari keredhaan-Nya

Pesanan Penaja...

BAHANA SMS!!!

salam...

rasanya ramai yg dah tau...
kenapa kerajaan melarang pemandu n penunggang motosikal menggunakan hp semasa memandu/menunggang..
membahayakan nyawa..diri...dan org lain...

maybe kita tak pernah kene kejadian camtu...
atau kita rase kita terer,leh taip tanpa melihat keypad...
try la taip gune iPhone..mampus x lepas..hahaha...
atau kite rase kite terer bawak kete leh elak...

tp senanye kita silap...
al-kisahnya...
hari ni aku berjalan di pusanika...
nak ditakdirkan utk timbul kesedaran dlm diri aku...
tgh aku taip msg sambil berjalan...
aku tgk je dpn ade org aku nak langgar...
nasib aku sempat elak...
then da lepas elak....
baru aku perasan org yg nak aku langgar tu.......
Tan Sri VC!!!
pergh...nasib baek tak terlanggar...
panjang umur..baru semalam aku sebut psl die...
malu nye aku tak tau la...

lps tu lak..aku da gi bakeri...
bkn utk makan...aku jumpe org...
then sekali lagi aku menaip msg sambil berjalan...
then aku tgk dpn je...
baju yg same aku nak langgar td...
TAN SRI VC gak...
argh!!!
ari ni je da 2 kali aku nak terlanggar die....
nasib aku tak langgar...

kesimpulannya,jgn la menaip msg sambil memandu kereta,menunggang motosikal atau BERJALAN KAKI!!!

5 comments:

miszlia said...

amboi....msg ngn spe 2 smpai xnmpk tan sri VC kt depan....

saypOOL rafhtello said...

ckp pandai.. =)

nurzahidah said...

hahaha..pdn muke afik!
smpi VC pun nk langgar..
moral of the story,kuruskan bdn anda k! =p

AFiQBooM said...

lia:msg ngan org la..takkan kucin kot..kucin tak pakai hp...:p

epul:pesan utk diri sendiri dan org lain lorrr...;)

edah derk:motif???nak terlanggar sebab tak nmpk lor...nasib baik tan sri rilex je..cool je..hahaha...

Mohd Perdos bin Saidin said...

aku sokong edah!! KURUSKAN BADAN ANDA!!

Followers